Floristiikka internetissä

Näin joulun jälkeen kaikkensa antaneena on vaikea suoltaa ulos itsestään mahtavia ideoita ja totaalia kukkataideteoksia. Silloin onkin hyvä kääntää katseensa kukkiin netissä ja vilkaista mitä muilla on tarjolla. Esittelen tässä muutaman suosikkini, joita itse seuraan.

Yksi ehdoton suosikkini on Minna´s Floral Blog. Espoolaisen Minnan blogi kertoo kukkakaupattoman floristin arjesta. Mielenkiintoinen näkökulma alan arkeen ja reippain mielipitein maustettu. Reilusti kuvia aina tapahtumista.

http://www.penttalafloral.fi/blogi/

Toinen upeasti alaa esittelevä blogi on Floral Art Forum. Englanniksi kirjoitettu, mutta suomalaisten naisten pitämä blogi esittelee upeasti alan osaajia. Ympäri maailmaa valokeilaan pääsevät erilaiset floristit ja heidän teoksensa. Täällä näkee eksootista kukkasidontaa.

http://floralartforum.blogspot.fi/

Kun tekee mieli seurata tunnelmia oikein kauaa kannatta tutustua Flirty Fleurs The Floral Blogiin. Siinä Yhdysvaltalainen pariskunta päivittelee värikylläisiä kuvia kunnon amerikan tyyliin. Jokaisen morsiammen unelma materiaalia.

  http://flirtyfleurs.com/

Saman maan kartalla pysyttäessä löytyy myös toinen upea blogi Saipua. Ihanin, hämyisin kuvin koristettu sivusto sopii hyvin illan viimeiseksi kaakaomukin kanssa selattavaksi. Englannin kielinen blogi kannattaa vilkaista vaikka pelkästään kuvien takia. Kukkien lisäksi tekijöillä on sormensa saippuassa, kalentereissa ja kukkasidontakoulussa. Ja mikä parasta: ”The word Saipua is derived from the Finnish word for soap. Yes, some of us are Finnish. In fact, I just ate some smoked fish.”

http://saipua.blogspot.fi/

Nyt itsekkin taas uuden innon löytäneenä voi hyvillä mielin palata sorvin ääreen. Jos sinulla on  vinkata joku hyvä uusi blogi, laitathan kommenttia.

Oikein mukavaa viikonloppua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s