Syksyn uudet tuulet

Nyt se on vihdoinkin sitten julkista. Ovelimmat ovat jo varmaan huomanneet, että nettisivuiltamme pääsee verkkokauppaan. Kyllä, Blummarilla on nyt myös oma verkkokauppa. Täältä voi käydä tutustumassa.

header

Koko kesä ja alku syksy on mennyt kauppaa valmistellessa. Ei olisi uskonut kuinka paljon aikaa saa kulumaan ulkoasun miettimiseen ja tuotteiden lisäämisen harjoitteluun menemään. Ja tuotteitakin kun pitää kuvailla. Huh huh.

Vielä ei ole kauppa täydellinen. Tuotteita täytyy lisätä vielä reilusti, mutta hyvä on edes pienellä aloittaa. Ja palautetta saa antaa niin, että saadaan kehitettyä verkkokaupasta toimiva kokonaisuus. Tämäkin kun on nimenomaan asiakkaita varten. 🙂

Hääkimppuja ei kaupasta löydy, ja mielellään asia pysyisikin sellaisena. On kuitenkin mukavampi suunnitella jokaiselle morsiamelle uniikki koriste ja sen toteutukseen on hyvä olla henkilökohtaisesti yhteydessä edes puhelimella. Nyt on kuitenkin päivitetty lisää uusia morsiuskimpun kuvia nettisivujen galleriaan ja facebookkiin, joten sieltä ihailemaan.

Nauttikaahan syksyn väreistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s