Aurinkoinen toukokuu

Kukkakauppojen sesonkirypäs eli toukokuu on takana. Mukavasti se aika vierähti touhutessa. Viimeisimpänä on tietenkin tunnelmointia ylioppilasjuhlista. Ruusuja meni taas klassisesti paljon. Väreinä olivat suosittuja klassikot eli punainen ja valkoinen sekä shampanja.

Blummarissa ei ollut tänä vuonna muita kuin luonnollisia ruusuja, eikä moni värjättyjä kysellytkään. Enemmän keskustelua herätti kotimaisen ruusun radikaali vähentyminen, kun Huiskula lopettaa tuotantonsa. On melkoinen sääli, että kotimainen kukkien viljely jää aina vain vähemmälle. Onneksi Tamperetta lähellä on Kangasala ja Ali-Marttilan puutarha. Blummarista siis löytyy myös jatkossa kotimaista ruusua joka viikko.

yo-kukka

Jokainen ylioppilas ei päätynyt kuitenkaan pelkkään ruusuun. Eräisiin juhliin tehtiin koristelu auringonkukilla. Teema lähti ylioppilattaren leningin keltaisesta väristä, josta se poimittiin kutsuun ja sitten tietenkin myös pöytäasetelmiin.

1xaurinko 2xaurinko 3xaurinko

Keväässä on myös se ihana puoli, että pääsee käyttämään taas luonnonmateriaalia. Asetelmissa mukana mustikkaa, kulleroita ja koiranheisiä puutarhasta.

Näillä kuvilla ihanan aurinkoista viikkoa!

Ps: Blummarista voit siis myös tilata kutsuja ja kortteja elämäsi juhlahetkiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s