Häämessuilua

Nyt on siis taas yksi ensimmäinen kerta ohi. Blummari osallistui 2-3.2 Tampere talossa järjestettyyn häätapahtumaan ja aikamoista oli. Vaikka kuinka aikaisin alkoi suunnittelu ja ajatusten kasaus, niin elävän materiaalin kanssa työskentelyssä tulee aina kiire. Kaikin puolin jäi kuitenkin mukava fiilis ja tämä loi hyvän pohjan sille, mistä voi hyvin lähteä eteenpäin kehittämään. Toivottavasti messuilla kävijät ovat samaa mieltä.

messut01messut02

Messuosastomme näytti vaalealta pienin ruskein lisämaustein. Järjestimme äänestä-kaunein-morsiuskimppu-kisan, jossa kävijät saivat valita kuudesta oman suosikkinsa. Vastauksia saatiin mukavasti ja muutama erikoinen herätti ihan kivasti mielenkiintoa. Klassikot kuitenkin päätyivät tällä kertaa voittoon.

Ehdoton ykkönen
Ehdoton ykkönen
Ihailtu kakkonen
Ihailtu kakkonen

Ehdottomasti eniten sai ääni valkoinen pisarakimppu. Hieman päälle 800 äänestä se sai yli puolet. Toisena tuli pyöreä punainen ruusukimppu, jolla oli selkeä johto seuraavaan. Pronssisijan voitti pinkin sävyinen rannekimppu. Sitten paljon matalampi äänihajonta oli vihreällä neilikkapallolla, valkoisella harsoviuhkalla ja luonnonmukaisella pyöreällä kimpulla.

Messuilla selkeästi eniten ihmisiä puhutti erikoisemmat kimput. Rannerengas ja viuhka olivat melko uusia ajatuksia ja vaikka niitä itselle ei valittukkaan, niin ideoita pidettiin hyvinä. Myös pyöreä neilikkapallo, sekä toisen kukkakaupan näytöksissä nähdyt kukkapallot, herättivät mielenkiintoa. Muutaman vuoden päästä nämä nyt erikoisilta tuntuvat ideat voivat olla ihan jokaisen morsiammen harkintalistalla.

Hääpukunäytökseen askartelimme kukkalaahuksen. Hämeenpuiston Twizt-ompelimon upea hääpuku sai orkideasta, krysanteemista ja hopealangasta värikkään koristeen. Kiinnistys oli napeilla, joten istuutuessa morsian saisi myös laahuksen pois. Miksi tyytyä perinteiseen kimppuun kun näyttävyyden voi nostaa ihan uudelle tasolle. Kukat kestivät oikein hyvin perjantaista sunnuntaihin.

Hääpuku Twiztiltä
Hääpuku Twiztiltä

Onneksi romantiikka ei lopu tähän, vaan ensi viikolla juhlitaankin sitten ystävänpäivää. Muista kaveria tai rakkaintasi kukilla. Tulee varmasti hyvä mieli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s