Talven häähumua

Tampereen häämessuille on enää pari viikkoa, joten täälläkin ajatuksissa pyörii kovasti hääkimput. Pikku hiljaa on alkanut tuntua, että myös talvi on alkanut palata hääpäivä ajankohtiin ja miksipäs ei. Pieni pakkanen, valkoinen maa ja kynttilät tekevät kenen tahansa päivästä hohdokkaan.

talvi

Kaikista ihaninta vuoden ajan vaihteluissa on erilaiset kukkasesongit. Talvella on parasta kun jaloleinikit, anemonet ja tulppaanit saapuvat. Ajattelinkin nyt koota muutamia erilaisia kuvia talven ihanista kukista. Tässä morsiuskimppuja ihan vain vinkiksi.

mayweddingflowers.com/
mayweddingflowers.com/

Jaloleinikissä ihastuttaa sen suloinen pyöreä muoto. Hieman ruusumaiset kukat ovat kauniita nuppuisina, mutta aukeavat myös upeiksi. Väri valikoimaa löytyy myös, joten mahdollisuuksia on valkoisen, keltaisen ja punaisen sävyissä.

dkdesignshawaii.blogspot.fi/
dkdesignshawaii.blogspot.fi/

Jaloleinikki myös yhdistyy kivasti muihin kukkiin. Näyttävä pyöreissä kimpuissa esimerkiksi juuri ruusun kaveriana.

mckissickcreationsblog.blogspot.fi/
mckissickcreationsblog.blogspot.fi/

Anemone on blogimaailmassa ollut erityisen suosittu valkoisena mustasilmäisenä versiona, mutta muitakin värejä löytyy. Kukka on siinä mielessä erinomainen, että väri sävyt ovat vahvoja. Anemonea eli kruunuvuokkoa löytyy valkoisen lisäksi punaisen, pinkin ja harvinaisemman sinisen sävyissä. Eli jos teemana on tumman sininen, anemone sopii sinun kimppuusi.

weddingsbylilly.com
weddingsbylilly.com
brideorama.com/
brideorama.com/
blog.dnevnik.hr/
blog.dnevnik.hr/

Tulppaania pidetään melkoisen arkikukkana. Aiemmin historiassa, kun kukkia ei ollut Suomessa montakaa lajiketta, tulppaani eksyi talvella usein morsiuskimppuun. Omalla mummillani on ollut vaaleanpunainen tulppaanikimppu. Se onkin yksi niistä harvoista leikkokukista, jota suomessa vielä viljellään. Eli jos kannatat perinteitä, ja haluat ottaa häävalokuvat ulkosalla, harkitse tulppaania.

wedding.allwomenstalk.com/
wedding.allwomenstalk.com/

Tulppaaneissa värikirjo on myös todella laaja. Valkoisen, keltaisen ja punaisen sävyt löytyvät melkein kaikki. Myös violetin sävyjä on tullut myyntiin sekä papukaijatulppaneissa on myös välillä jopa hieman sinistä. Valinnan varaa siis olisi.

theknottybride.com/
theknottybride.com/

Hollannista saa myös upeita ranskalaisia tulppaaneja. Niiden kukka on isomman kokoinen ja vartta on enemmän. Niistä saisikin upean käsivarsi kimpun tai myös kauniin pisarakimpun.

burnettsboards.com/
burnettsboards.com/
theknot.com/
theknot.com/

Tässä siis hieman ajatuksia jos kaipaat sesongin mukaista kukkamaailmaa häihisi. Näistä kannattaakin nauttia juuri nyt, sillä toukokuussa saatavuus on jo melko minimissä, ellet ole viherpeukalo ja onnistu kasvattamaan kukkia omassa puutarhassasi. Vuoden 2014 häihin ehtii vielä.

Ihanaa viikonloppua ja pitäkää itsenne virkeänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s